MilLet YaZIn aNILaRI.... MükemmEL OLmasada EskiŞEhirDe yapILabiLcek En iyi 40 kişiLik bULuşmaYDI... GELenLeri Tek Tek YazIcam miLLet ;) Hadi aNLaTIn Bakam NaSILdı RESİMLER Albüme Eklendi chupacabra delibaget By'Dahi zanyzeynep pinky bukalemun KarGoManiA atosportos :)) unfaithful BornFor666 Goopher lethal wolwox syd,aykar_______bundan bişi anlamadım zekeriya beyaz___- bu da awatarını yazmış sanırım higgsbozonu YaBuZ Yabgu ESHQUIYA MKS alpmedica EB_RU_Lİ zikon ANIL Haznedar JM nkenar BACKFLY whisper zac_i_e zedin immortal dejavu+1 nymph+1 ozfiratm+3 kazım_guler --------------41kişi---------------- 41 Arkadaşımızada teşekkür ediyoruz ;)
bence iyidi sonlara dooru biras gergin ortam oluştu gibi ama olsun olacak artık o kadar şey neyse ben bundan sonraki bütün buluşmalara gelebildiim kadarıylan gelecem herkese gerçekten tekrar çok teşekkürler inşallah bi dahaki sefere doors u kapatırız 1000 kişi falan gideriz manyak olur leyn
bence saglam bı bulusmaydı hergun yazıstıım kısılerı gordum harbıden senın benım gıbı ınsanmıslar la ortam bayaa ııydı ben sewdım bundan sona bence daha kalabalık olcaz we daha cok eglenecek 41 ne kı 141 nıe olmasın forum ınsanları hepsı pozıtıf ben eglendım en kısa zamanda tekrarlayalım ya
gelmeyenler buyuk bi tartısma sanarlar simdi, ole bise yok hemen belirtelim.. tartısmalar tabe olcak.. Hersey forum için nasıolsa, ama sunu biliyorum gelmeyenler cok sey kacırdı Fatih senin onunde saygıyla edigiliyorum hicbise yemedin...
OrasI ÖLe...Forumun gELeceği için TarTIŞtIk HerKes içinDe iyi OLduuu
Foto cekilmedi mi yaw.. Hic olmadı imzaları koyun.. YaBuZ'un parmak izini felan koyun.. bu yasa gelmis daha imza bilmiyo adam yahu..
FotOLar YaRIn AKŞama Kadar eKLenecek miLLet...
bende gelmek çok istiodum ama ne yazıkki yüksek bilgisayar dersi mütehassısı Kemal Bilir hocamızın 18:00 da dersi vardı mecburen ona iştirak etmek zorunda kaldım.
abı keske dersten cıkısta gelseydın ya baya durduk orda yanı ama neyse bı dahakı sefere artık beklerıs