Saat 13:30'da Atatürk Lisesi önünde buluştuk..Taksi tutalım dedik ama taksi durağı huzurevinden kötü durumdaydı adamlar pek dertliydi haftaya oraya yardıma gidiyoruz Amcalarımızla teyzelerimizle güzel bir gün geçirdik..Onlarda mutlu oldular Teyze küstü kızlara gitti başköşeye oturdu.. Huzurevinde siyaset profesörüne denk geldik.. Oradan Uludağ Cafe ye gittik..Sohbetlerle gün bitti.. Gelenler KarGoManiA whisper qwerty msinanh kanuni mith+2 vaSSago YARATIK _ZeYNeP_ +1 bisaniye arche_sally+2 loveyou26 gelenlerde eksik yada yanlış var mı bilmiyorum varsa düzeltelim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
wayyy iyi eğlenmişe benziyosunuz fotolar ne zaman gelir
organizasyonu hazırlayanlara tüm içtenlikle teşekkürler bence bunu geneleksel hale getirebiliriz... bu ardada teyzeler harikaydı her ne kadar evlendirilmekten son anda kurtulmuş olsakta.... süperdii....
forumca toplu bi düğün iyi giderdi ya
galiba bu sanişle bana özeldi.... bilmiyorum ama teyzem ben bulurum hepinize evlendiririm çok kolay die bi idaada bulundu...
nası bulcakmış bi sorsaydın
bize de kız bulan dedeler yokmuydu
çok güzel yaw. tebrik ediom keşke eskde olsaydım. bi daakine kesin gelcem.
resimler için galeriyi bekliyorum admin başlık açacak öyle yüklücem