Arkadaşlar gerçekten güzel bir geceydi...Gelen herkese çok teşekkürler... Hava ne kadar soğuk olsada ortam gayet sıcaktı... Erken ayrılmak zorunda olduğum için tadını çıkaramadım... :cry: Yeni üyelerle tanışma fırsatımız oldu...hepsi gerçekten beklediğimizden daha iyi daha sıcakkanlı insanlardı... Buluşmaya gelen tüm arkadaşlara bu güzel gece için en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
efet çok souktu donduk forum dimi yaf ama buna rağmen ailejek yine de bir arada olmayı başardık
Bi daha hava durumuna bakıp da hazırlayın buluşmaları ya :P
Dün KuLenin Orda Saat 20:00 SuLarInDa toPLaşTIk.. GELEnLer... çatlak_mühendis---Tarumar7even---Santos22---Fatbaha---msinanh Şeniz---victim_soul---RedRose---Vtecmania---Memet---blackice Delibaget---kinslayer---immortal---Angel---FreeStyler---KarGoManiA! İşTe YukarDa Gördüğünüz OgüLüLerLe TaKILDIk ParKta;).. hEPsinE Çok TeŞekkür EdiyORuz Medeni CesaretLErinDen dOLaYI:P NELer YaPMadIk dimi?
ehehee bence şaka bir yana evet ben de ortamı çok sevdim. :) soğuktu ama olsun :)
Öncelikle Kargo Allah cezanı verecek nası yazmışın la nikimi neyse öylede iyimiş Sonrasına gelelim valla akşam eve gittiğimde ulan iyiki gitmişim dedim süper adamlarla(hanımlarda dahil) tanıştık muhabbet muhabbeti açtı zamanla aramızdan ayrılanlar oldu çemberi daralttık ama çember daraldıkça muhabbet koyulaştı o soğuğa rağmen.Ben yazın ortasında öle bi soğuk görmedim yauw tekrar diyom bak abartmıyom o soğuğa rağmen çok ii bi buluşmaydı yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler nice buluşmalara bu arada telefonu düşürmüşüm ertesi gün buldum hehe
sarap bile ısıtmadı :mrgreen: ama fena degildi ortam yeni yeni uyeler geldi neguzel
ilk rezillik serhattan geldi... havuza topu kaçırdı manyak...
iliklerimizin ve kıçımızın donmaısndan başka sorun yokru bi de bi arakadaşın ayakları çamura girdi o ayrı umarım üşütmemiştir. çooook güzel geceydi şarap ısıtmadı ama sohbet koyuydu neyse herkese teşekkürler gelmeyenler çok şey kaçırdı
puhahahaaha rezil serhat :mrgreen:
Gecenin muhteşem ikilisi tarumarse7en ve çatlak_mühendis... Gecenin en iyi hizmet edenleri victim_soul ve şeniz... Gecenin en süngerleri Kargomania,Delibaget ve Kinslayer...
niye sugeriz be naaptık biz?