9.Piknik de bitti.... Yedik içtik eğlendik yorulduk evlerimizdeyiz... Toplum Gönülleri'ne ve Öğrenci Konseyine teşekkür ediyoruz.. Ekmekleri unuttum ama herşey güzeldi...Emeği geçen herkese mangal başından ayrılmayan kırmızışimşek ve "Amuda Kalkan Solucan" arkadaşlarımıza teşekkür edioruz.. Resimlerin Devamı Bu Linkte Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Listede 63 kişi vardı ancak fidanlıkta 40 kişi vardı.. Sitemizden 1 kişi bahanesini iletip gelemeyeceğini söyledi(joker) , fakat Tog+Konsey'den 21 kişi gelmedi :) ... 63 kişinin gelmeyeceğini de bildik ancak arkadaşlarımıza her yerde böyle davranmamalarını öneririm..
güzel kalabalık bir piknikti. tatsızlık olmadan bitirdik. ben kendi adıma eğlendim. daha güzel de olabilirdi.. herkesin ellerine sağlık mangalcılarımız, forumumuzun kızları çok çalıştı.. temizlikte de iibf deki arkadaşlarda iyi yardım etti.. tek eksik mangal kömürüydü. kendi adıma aç kaldım sağlık olsun. zaten yemeğe gelmiyoruz. muhabbete geliyoruz. çok güldüm çok eğlendim yine. iyiki varsınız. saygılar.. fotolarımın ulu orta yerde yayınlamasını istemiyorum. bazı uygunsuz durumlar var :P
guzel pıknıktı ama pek rahat edemedım bız bıze olmayınca ...
bütün arkadaşlarımıza afiyet bal şeker olsun (= emeği geçen herkese teşekkürler bir iki eksiklik dışında yine her şey çok güzeldi fotoğrafları rapid araclığı ile alırsak çok güzel olur (=
Yine çok yoruldum yine çok eğlendim. Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Etkinlik Organizasyon sorumlularına, sonra yönetime ve mangalcılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aramızda yeni arkadaşlar görmek de ayrı bir zevkti.. Bir sonraki pikniği iple çekeceğim..
emeği geçen herkese teşekkürler.
öncelikle piknikte emegi geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum :) çok güzel bi piknikti yine ama uzun eşekte ilk kez bu kadar acı çektim bu arada itiraf ediyorum biz yastıgı baglamıştık siz tek dediginde yastık dizini bi kere çift dediğinizde iki kere titretiyodu diğer arkadaşlarla da tanıştık kaynaştık hopladık zıpladık vs vs aç kalmadım doydum ohh miss bana göre güne damgasını vuran yine uzun eşekti
walla ben piknikten önce fazla kömür alalım etlere yetmicek dediğimde bana kızmıştınız...... neyse sağlık olsun amaç eğlenmekti bizde eğlendik... istooopppp....
ben çok eğlendim...yeni arkadaşlar tanıdık mutlu olduk çocukluğumuza döndük istoop bilee oynadık jelibon paketi sağolsun renklerinden yararlandım çok güzel keyifli bir piknikti... emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim sizi seviyorum ii ki varsınız canlar