Ve Sezonu AÇIyoruzzz... Gaza Getirici resimLer :P Evet FutbOLcu GenÇLik Cumartesi 17:00 da Herkes haLI sahada OLsun ...Maç 17:30 da BaŞLayacakTIr...BakLava ParaSIda Getirin 1 er YTL .. bAKLavaYI Kim yiyecek acaba Evet kimLer gEliyor listeye adInI YazDIrSIn bakaLIm... aYRIca tarafTarda bEKliyoruz Tabiki :) .. Oynayamayacak OLaNLaR bizLeri YaLnz BIrakmaSIn Hep Beraber Yeriz BaKLavaYı... KimLer GeLiyor:. 1-KarGoManiA 2-yukes26 3-zac_i_e 4-Goopher 5-Yabgu 6-Uncon 7-msinanh 8-ANIL 9-santos22 10-YaBuZ 11-immortal 12-unfaithful 13-hehe 14-ESHQUIYA 15-raashed21 KADROLAR: A TEAM KarGoManiA UnConVeNTioNaL immortal Yabgu hehe ESHQUIYA raashed21 B TEAM zac_i_e msinanh santos22 ANIL unfaithful YaBuZ Goopher yukes26 KADROLAR ŞİMDİLİK BÖYLE...DEĞİŞEBİLİR... 17:30 da GörüşeLim.... BENDEN BAŞKA HİÇBİR YÖNETİCİ BU TOPİĞE DOKUNMASIN... Not:KaLeci arkadaşı OLan Varsa Getirsin Forumdan OLmaSI öneMLi deiLdir
valla pis gaza geldim aama cumartesi gunu cok sıkısık aksam diyeyim kesin gelip gelmiyecegimi..
ben gelirim herhalde, yazınız... takımlar dağılmasın ama, aynı kadroyla yapalım...
bende varım.. beni unutmayın...
serhat yaz benide.bensiz hali saha maci olur mu?
wee we we sağ açık geldi buraya ben
benı de yaz serhat bab ama senınle aynı takımda olmak ıstıorum
yazınız
Oh Mis mis... Ee BaŞka? 1 Misafir GetirCem... msinanh ve santos22 de gEliyor
Anılda geliyooooooooooooooooooooooooooooooo
evvet bende gelirim arkadaş... yazın benide...