halı saha maçı yaptık gene her zamanki gibi süperdi ama bizim takım yenildi :( maç çok çekişmeliydi ama 6-5 yenildik... gol son dakika golüydü... romço sakatlandı biz 1 kişi eksik oynadık zaten bide ben koşmayan oyun stili ile oynadımdan 2 kişi eksik sayılırız çok zevkliydi maç sonunda baklava yedik kola içdik ama bardak yok die dikdik :mrgreen: KimLer GeLdi 1-KarGoManiA 2-yukes26 3-zac_i_e 4-Goopher 5-Yabgu 6-Uncon 7-msinanh 8-ANIL 9-santos22 10-YaBuZ 11-immortal 12-unfaithful 13-hehe 14-ESHQUIYA
ehuehe sezonu güsel açmışssınız :mrgreen: benimde işim çıktı gelemediim :( neyse bi dahaki sefere gelirim izlemeye :wink:
afferin size,afiyet olmuş
gelen herkese teşekkürler.. eğlenceli başladı ama 4 gazi verdik.. hepsine geçmişler olsun.. özellikle ramço ağar sakatlandı inşalla düzelsin kardeşim..
olum daha ısınmadan boyle cekısmelı mac mı yapılırmıs hepınız devre arasında antreman yapmadınız bırden cekısmelı amclar etmeyın :):)
e bensiz maç yaparsanız yenilirsiniz tabi. Beter olun. Bi daha maça çağırırsınız siz beni. Yazıklar olsun size. :(
hehe son anda bir gol kurtardım ve kazandık gerçi çok zevkliydi serhatın takımı karşımızda duramadı
valla mac zevksizdi benim acimdan.cünkü hic iyi oynamadim. :( nedendir bilinmes ayagimda bi tane top tutamadim ya deli oldum. ;)
son anda sanırsam 2 pozisyon çıkardın ersin buda demek oluyoki son anda bile baskımız sürüyodu ama olmadı işde top yuvarlak her zaman iyi oynayanlar kazanmaz...
kötü oynadım, kötü oynadın, kötü oynadı, kötü oynadık, kötü oynadınız, kötü oynadılar. maçın özeti budur...