ArKadaŞLar Yaz YaZ bitMez..9 da bULuŞTuk NevaLe ALDIk NeLer neLer Yedik içtik piknik bitti biDe PaSTaNeYe giTTik.. Şimdi UZun YazaMICam işim VaR DIŞARI gidiyORum.. SizinLe Vakit GeçiRMek Çok ZevkLi;)HeRKes aNILARI YAzSIn..buyRun... PİKNİK KAHRAMANI İSE SANTOS22 SEÇİLMİŞTİR!KENDİSİNE HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM OGUFORUMU ADINA! Resimler Albümde
Ben kısa bi özet yapıyım bari Sinan pişirdi Kızlar hazırladı serhat yardım eder gibi gözüktü selçuk susmadı işte en güzel yanı biz de yedik yatttık top oynadık
Walla piknik burnumdan geldi....Annayan anladı :lol:
evet piknik süperdi..... bu arada kızlar ellerineize saglık süperdiniz... ama sinan kardeşiminin mangal yapmasına hayran olmamak elde deil... ve ben piknigin "EN" LERİNİ yazıyorum EN mangalcı sinan EN çok yatan ramazan EN çok koşan zac-i-e EN çok top kovalayan kargomania(tabi yanında golda attı) EN suskun üye wtecmania EN çok gol yiyen üye Freestyler EN güzel kızımız endmuh.... EN falcı üye dajavu (kıs senden iii falcı olur...) EN çok topu havaya diken üye zedin EN hamarat üyeler kızlarımız... EN organize üye ben(santos22) eger eklemek istediginiz EN ler varsa buyrun yazın..... ben kaçar....
Abi yaaa nası çıkmışız...Freestyler Allah seni napsın emi! Dedim olm çekmeyelim yakından die :lol:
İlk resim "forum nereye bakıyor" puhahahaha :lol:
Yok abi bi insan bu kadar sıfatsız çıkar...Ben bu resmi en kötüler listesine aldım
ehuheu süper piknik işte bole olur diorum ve gelmeyenler lafım size çok şey kaçırdınız. Harbiden manyak gibi eğlendik.. Yedik içtik hepimize afiyetler oldu.. GElen herkese teşekkürler ediyorum bu güzel ortamı sağladıkları için ...
En yakışıklı en karizma selçuk Mutlu oldun mu ?
abicim yaa manyak eğlendik. sözlerde abartı yok resimler zaten herşeyi anlatıyo. zac_i_e gerçekten haklı gelmeyenler büyük eğlenceyi kaçırdı. arkadaşlar böyle aktivitelerin devamını diliyorum.
Merak etmeyin devamı gelecek daha büyük bi organizasyon düşünüyoruz ama sürpriz olucak