2008-2009 1. Dönem Ders Programı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
eywalla hacm
1.öğretim: mukavemet-B temel bilgisyar bilimleri-A imalat mühendisliği 2.öğretim nümerik makine elemanları sosyal seçmeli(iş güvenliği) akışkanlar mekaniği-A
hacım çok saolasın epey bi lazımdı..
yahu eskiden bu forum makinacı kaynardı noldu şimdi nazara mı geldik =) kimse yok bu başlıkta mesajlara yazı yazan her konuda soru soran kişler olurdu dersler ve hocalar hakkında konuşmazmıydık biz eskiden nerde bu forumun makinacıları, neslimiz mi tükeniyor yoksa =)
Kuruttular bizi ...
akışkanlar kimden alınır?
aklımda şöle sorular var help pls. 3. sınıf sosyal seçmeli için ne önerirsiniz? termo 1 i tahirden aldım 2 de kimden almalıyım? bide akışkan tahir mi necatimi? birde üstten ders almayı düşünüyorum (lütfen küfür etmeyin) mesela hidrolik makinaları irfan hoca veriyomuş nasıl bi derstir fazla zorlarmı 3. sınıf derslerini görmeden geçmeme imkan varmı?
ben akışı tahirden alacam...
akışkan için bende tahir düşünüyorum zaten necatiden bi nümerik aldık gördük nümeriği tersten. Ama büyük bi sorun var ki ben daha yarın parayı anca yatırcam artık ne kalırsa bahtımıza