öncelikle su savaşı çok güzeldi ben herşeyi uzaktan kameraya alırken tam suların fışkırdığı anda serhatın yanına gidip nasibimi aldım özer sütten nasibini aldı çok mulu ayrı bir havası var artık az kişide olsak iyi eğlendik cokeride bekledik uynamamış fotoğraflar videolar geceye bitmiş olur ihsan ellerine sağlık Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız gelenler KarGoManiA+masal whisper+kuzen qwerty msinanh kırmızışimşek mith
Ulen uyuya kaldım yaaa sabah telefonun sesini kısmıştım... Kaçırdık curcunayı...Neyse artık siz gelir başlıkta nispet yaparsınız bana...
çok eelendik mütişti nıahhıaıhaıhahıa
Arabaya 8 kişi sığdık vitamin eşliğinde (ihsanın ayakkokusundan kulaklarımız bile tıkandı ama neyse) gittik eğlendik geldik... walla water wars ın 7. bölümünü çektik... star wars muydu yoksa...??? ihsan her zamanki gibi büyüklüğünü gösterdi mangal harikaydı... serhat herzamanki gibi dongözlüğünü gösterdi...adam arızanın ta kendisi bi su savaşı başlattı kolası birası ne varsa üzerimizde çikolatalı süt savaşı bile oldu... veletlerle maç yaptık berabere bitti serhatta jubilesini yaptı... bebek beliği yenemedik...
resimleri koyun laaaa merak ediom ben geceyi meceyi bekleyemem acele edin kimdeyse çabuk olsun bakim hade 5 4 3 2 1 0 hade süre doldu :P:P
ne diyon laa otur bekle işte
hah yedinmi yavrum idris lafı... kapak...
şşşş efendi olun bu nası modluk böle yönetim uyuma moduna hesap sor :P:P
ya benim topum patladı...annne yaaaaa..
galerinin linki cikmamis tekrar bakarsan iyi olur
tamamdır