23 Nisan Pazartesi Günü ... Saat 11:00 ' Da Polatkan Migrosta Buluşuyoruz... Tutulan otobüslerle 11:15 ' te 10 dakikalık sürecek Yolculuğumuzu yapıyoruz... OguForumu.Com un 4. Pikniği... Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Sitemizden Gelenler: kırmızışimşek KarGoManiA whisper zedin tifosi LaCHo qwerty msinanh cartman666 s.e.d.e.f barny joker nage _ZeYNeP_ playdead tuce ozlem_reamon Sema meervee Mith gümrah chileq eshquiya sevimli_77 meliş cure-shot VaSSago yukes26 Pınar + 1 e1b9r0u3 ada_coral rossine unfatihful ?
bende geliyorum
uzun eşşek oynarsak ben yastık olurum onu şimdiden söylim...
herhangi bi aksilik olmassa ordayım...
sadece uzun eşek oynamak için bile gidilir ankarada olacam o zaman yoksa yine gelirdim
bende açık havada vizelere nasıl çalışıolmuş onu deniycem elleşenin alnının çatına geçiririm ingiliz anahtarını, topunuzu keserim huleeynnn
ben de warım....
bissdee geliyoosss bişi çıkmazsaaa.. lalalaaa lalalaaa
off yaa sınavdan bi gün önceye piknikmi konur.... gelemiyos....
üfff ya bana nöbet köstüler ben gelemicem büyük ihtimal...