Öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ... ...SAYGILAR...
tüm ögretmenlerimizin ve ögretmen adayı olan saikonunda ögretmenler gününü kutluyom...içsekmi...
evet ben de kendimin öğretmnler gününü kutluyorum aday olarak
ogertmenler gununuz kutlu olsun ... not: gızem sagol ablamın ogretmenler gununu kutlamayı unuturdum yoksa
Bize bişeyler öğretmeye çalışan, yobaz beyinlere karşı direnmeye çalışan tüm öğretmenlerime sonsuz teşekkürler!
öncelikle babamın sonra bütün öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum..
günahım kadar sevmem öğretmen kişiyi...annemde öğretmen o yanından hep nefret etmişimdir...kutsaldır saygı duymak gerekir biliorum ama ben sevmiyorum...bi kere bile bir öğretmenin öğretmenler gününü kutlamış değilim buna annemde dahil...
öncelikle sevgilimin sonra da bugüne kadar emeklerini aldığımın tüm hocalarımın sonrada kalan tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
öncelikle babamın ve öğretmen adayı abimin,sonra tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum
herkes öncelikle birininkini kutlamış ya kural gibi dur bende öle başlıyım ozmaan öncelikle ilkokul öğretmenimin sonrada tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım =)