MiLLet Şimdi GELdim Çay FaSLINDan...HerŞeY Çok iyiyDi vaLLa..YaYILDıK top OynADIk vss GeLenLerE TeşekküRLer zac_i_e VtecMania Tuba Neşe Zedin Dejavu Whisper HaKaN Çağatay KeDiYuTaN Yavyav Kazim_guler alpmedica Drkursad kinslayer delibaget santos22 freestayler... Hadi YaZIn YoruMLARI hehe..BEnim AyAKLar SIcak SUda...Naapiyim Çok YoRuLdum 9 dada Maç VaR nASI gitCes biLMiYoruM
uzun eşek de oynadık..ehehe fotolar var galiba..
videoları koyacam durun bi.. eheheh Ha bide biri pikniğin "EN"lerini yazsın
hasta hasta geldim ama yine de çok eğlendim... bi de konuşabilseydim... :lol:
hadi olum bekliyorum hasretle uzun eşşek resimlerini & videolarını
sabahın ilk saatlerindee bulusma yerinde bi teyzemiz ''kim diyor genclik uyuyo diyee..maasallah pırıl pırıl genclik ayaktaa'' dedi..teyzem pek coskuluyduu.. :P her sey süpperdiii..acayip eglendiik...durmadaan yediik hatta bizimkiler bittii yan masadan gelenlerii bilee yediikk.. ne kadar aç bi gençligiz biz yaa..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
ya ben çok yemişim beeee...göbek yaptım :mrgreen: ...etler çok güseldi ...valla ellerinize sağlık arkadaşlarr.... bence en mangal alpmedica aklıma gelince yasarım dahaaaa
siz söylemeden yazayım en sessiz olarak ben kendimi seçtim ...
wideolar nsl amaa muhahaaa züppeerrr..elinee saglıık zaac...bu arada mangalla bogusan arkadaslaar ellerinizee saglıık sayenizde pek de güssel yedik wallaa son ana kadar...
muahahah olm en yükseğe zıplayan=delibaget en direk=hakan en sakar=ben (iki kere kola döktüm) en tekelci=kinslayer(2 paket sigara içti yuuuuhh)
yok be 2 paket deil kazımda icti biraz