|
hehe, Kargomania, tifosi, fatbaha, kinslayer, delibaget, by dahi, msinanh, immortal, immortality, vtecmania, tornacı, girl in darkness, ve ben tabiki ZAC-I-E
TifOsi:MuhaBirimizdi,FoTOCEVDeTLik YapTI bi süre..İşEmeYe GideN foruMcULaRI BasTI bikAç Poz ÇeKMek isTeSede BAşaraMAdI..AMa EN AzINdaN bizLerin BaYa bi FoToSUNu Çekti...
FatbahA:FEnEre Laf SokTUk FaTbAHa SusTU GIrGIRA FazLa KonuŞMaDan kATILanLarDanDI...
KinsLaYer:Sağ YaNImDa OturuYODu,ARaDa BAna Ve ÇevResinE Garip bakIŞLar aTTI,BeN sinEyE ÇeKtim NeDe OLsa MetaLcidir DediM sKOLünü YudumLadI.. :mad:
Delibaget:Oda YuduMLaDI En güzELi iSe Hiç KoNuŞMaDI Zaten OrTAda O Kadar ÇoK KoNUŞan AdAm VarDIki BiriLerinin dinLeMesi GerekiYOdU,Oda SaOLSun DinLEMek GÖrevini üsTLenDi..
msinanh:AdamIn ArABaya BaYILDım..76 MoDEL AmA TAŞ gibi ŞeREFsiZim..PaSO BuNun MsJLaRI EditLeMe MuHAbbeti aÇILDI ..OrTaMdA bikAç küfür OLUNca AHAA Len SinAN BuNLaRIDA EditLEsene Leen(Hehe)
By'Dahi:OrTama SoNRaDAN Girdi.. ,iDris'in SeRt baKIŞLaRI,BAŞLaRdA ORTaMI GerSeDe SoNRaDAn AÇILaN iDris ArKadaŞLaRINa YuMRuk Şov biLe YapTI :P
immortaL:RaMazanI TanIrSInIz kALenDer ÇoCuKTUr Zatenn...aLDI 2 TaNe baKTI Keyfine,ARaDa mükEMmEL bi Espiri YaPTI Ama HaTIrLaYaMICaM şimdi NeYdi,AraMIza HoşGELdi...
immortality:SuSKun Bir ArKadaŞ..ŞebOCu,BayA bi KoNuŞtUk Web HaKKInda,ÇaKmaĞI BeNDE kaLmIŞ Bu aRaDa IsINMak için kULLanMIŞTIm tüm Gece,BaaK GaZINI bitirMe DeyiP DuruYoDu BeNde ParaSI NeYsE Veririz Bee DiyODum :x ,SoNRa SUraTImA garip bi BaKIş AtIP AMAN AL SENİN OLSUN BE der gibiydi..
vtecmania:Bu AdAMI ZaTEn SeviyOrUmki Ben,ADam BJKLi Neyse TaM Para LaZIm OLDu,Vtec 6 YTL BoRCunu UzatTI ÇoK şükür :-x ,YOKSa Ben SELÇuKTan istiyODUm O SIrAda ODa Bana Bi TOn LaF etmişTi aÇIKcaSI VermicEk gibiydi :P
tornacI:KaTLiaM bir inSan,TOrNAcILIK Nedir?Gidin Bu adAMI gÖrün Derim KOLa içTi,isTeRSeN BAna ALKOLsüz OLsn haaa Dedi...Ne FutBOL OyNUyo Ne bişEy..SoRuN AntibiyOtik kULLaNIyOmUş bi HaSTaLIĞINIZ VArsa Bu AdAMa BaşvUrUn DediLEr...HeRKESe DuyurULUR! :-x :-x
girl in DarKness:FeLsefi KonULaRda BaYa bi iLgiLi Ve biLgiLi...BayA bi MuıHabbeT Ettik SOn 1 saat içiNDE..GerÇeKTen ÇoK iyi bir iNsan,BeLkidE iÇtiğinDendir :P YIHYIHYIH...GThiC GOTHİC GOTHİC diyORum,BaŞkAdA bişiyciKLeR dimEm BeN Bu KIz HaKKINda SinANIn ArAbaYa TaM VarIrKen SIrTIMA bi PaTLaTtI ki SoRmAYIn,ELi AĞar Bu KIZIn YaNaŞMaYIn derim SAOLSun AraMIza gELdi Ve Ben OrTAMI nASI BULDUN dediğimDe Çok eĞLEndim Vss Dedi...HerKeS gibi OLmAk hiç kimSe OLmaK DeMeK! :mad: :mad:
Zac_i_e:Bu AdAM ZaTeN bizim GeZeGeNden,hiçbişEy içMedi MuHabbeti iyiYdi,Bi aRa DuVaRDaN aTLaMAYa KaLKSaDa bişEYLeri YeTMedi :PBi aRKadAŞ BuNu AÇIKLaR isTeRSe..ORdA bi esPiri KoPTu Zekai Senin HaBERin YoK
hehE:Hiç SuSMaDI PaSO KonuŞTu...FeNeRLilEri ELELe sindirdiK ZaTeN bizim TaYfaNIn VaZGeçiLMez AdamLarINDan...ONun için FaZLa SözE GereK YOk Bu AdaMI TaNIYın KarDEşim Ne OLuRsa OLSun :P :smile:
A HEY HEY HEY!!!!
|
 |