GELENLER : oyuncular : takım 1 : Eshquiya + cartman666 + vaSSago takım 2 : unfaithful + goopher + joker seyirciler : qwerty nagehan tuçe kırmızışimşek cheyanne mrv
kırmızışimşek i 5-2 yenmenin mutluluğu içerisindeyim
bu ne yav kimse bişe yazmamış.... hiçmi kayda değer bişey yaşamadınız.... küstünüzmü olm noldu...
başlık açılalaı 5 dakka oldu ondandır...
valla basket oynayanlar için zevkli izleyenler için faciaydı çünkü çok üşüdük ama genede eğlendik .en çokta 65.5da çünkü karnımızı doyurduk hesabı ödeyenden allah razı olsun
herkese öncellikle teşekkür ederiz geldikleri bu güzel günü yaşattıkları için.. güne damgasını unfaithful ve eshquiya'nın maç için girdikleri iddia damgasını vurdu.. anlaşmaya göre yenilen takım herkese yemek ısmarlıcaktı.. bundan dolayı herkes stresli başladı maça.. ancak takım 1 oyuncuları yetenekleri sayesinde farkı ilk başta açarak ilk bölümleri önde götürdü, rehavete kapılarak oyunu rölantiye almaları yüzünden bi ara takım 2 aradaki farkı kapatsada sahadan takım 1 oyuncuları 21-11 gibi ezici bi skorla galip ayrıldılar.. 2. maçta da artık kemik sesleri konuştu.. sert geçen maç, unfaitthful'un sakatlandım ayagımı hissetmiyorum demesi üzerine yarıda kaldı.. ancak maç sonrasında gidilen 65.5 adlı mekanda unfaithful adlı şahsın ayagında birşey olmadıgı adana dürüm yerkenki surat ifadesinden anlaşılıyordu.. buarada 65.5'ta çalışan elemanlar sitemizle olan iyi ilişkileri yüzünden samimi görüntüler çizdi.. her istegimiz tam zamanında getirildi.. daha sonrasında king partisi yapıldı arena'da tek el king dönüldükten sonra, bu yorgun beden eve gelerek bu başlıgı yazdı izleyenlerin gözüne, ayagına.. oynayanların ellerine saglık arkadaşlar.. iyiki varsınız.. bu arada iddia'yı kaybeden unfaithful iddiasını yerine gerçekleştirerek onurlu bir davranışta bulundu.. king'ten çıktıgımda yorgunluktan hicbi para bırakmadım.. bi ara ödeşiriz artık fatih...
sportif gençlik devamını bekleriz
leemmmm serefsızler madem yenılen takım yemek ısmarlıcaktı neden solemedınız beeee
harbi lem nie aramadınız...
kım sıldı lem baslıgı cabuk solesın bana bı yemek borclu o kısı
demekki baslık silmekle olmuyomus.. heralde bulusmanın olmayacagını felan düsündüler.. arkadaşlar magdur oldu.. geyik yapıldıysa mesajlar silinebilirdi.. zaten onu anlamıyorum ki kurallar bi bizemi işliyo??