AK Parti Kırıkkale İlçe Başkanı Halil Danacı ve Yönetiminden 19 kişi partidenistifa ettiklerini açıkladı. Bu isimlerin Abdüllatif Şener'in kuracağı partiye geçecekleri öğrenildi.. Bür süre önce Ak Parti'den istifa ederek yeni parti kuracağını açıklayan Abdüllatif Şener kurucusu olduğu partiden ilk transferleri gerçekleştirmek üzere.. Edinilen bilgilere göre Kırıkkale merkez ilçe yönetimi toptan istifa etti. İl yönetiminden de 20 kişinin bugün istifa etmesi bekleniyor. İstifaların temelinde ise AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen'in yönetim anlayışının olduğu ileri sürüldü. Kırıkkale'nin başka ilçelerinden de istifaların geleceği iddia edildi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen'in bu istifalarla ilgili olarak, "Bu isimler zaten Abdullatif Şener'e gideceklerdi. Bizim yönetim anlayışımızı da bahane ediyorlar..." dediği gelen haberler arasında...
birden patlayacagını zannetmıyorum.. partisi ile halen bagıntıları vardır,kolay kolay da defterını kapatmaz..
yanında mısın adamın her gün nasıl karar veriyorsunuz bazı şeylere ben anlam veremiyorum açıklayın biz de öğrenelim yahu adam istifasını etti ne bağlantısı var hadi diyelim ki var niye kolay koparmasın muhalefet olmak için değil öğrenmek için soruyorum bişe biliyor gibi yazılıyor buralara e ozaman bilen söylesin biz de öğrenelim
Abdullatif Şener Akpnin Şahin olmayan yenilikçi kanadından bi insandı İstifa sebebini tam olrak çözemedim ama partiler fikir toplulukları olduğuna göre ortada bi düşünce uyuşmazlığı var Kuracağı parti hangi ideolojide olursa olsun Akp den bişeyler koparacağı kesin bu yüzden iyikide yapmış diyorum.
sponsoru kim miş o önemli aslında...öyle canısıkılan parti kuramaz kim finanse ediyo bu elemanı acaba...
Abdullatif Şener'in sonradan farkettiğim çizgisini nekadar beğensemde kuracağı parti %5 civarında oy alabilir ancak Erkan Mumcu gibi olacağını düşünüyorum
Bi cacık olmaz liderlik vasfı yok bir, ikincisi üstünde hep akp yaftası ve baskısı olucak buda onun için dezavantaj
kuracağaı parti akpnin istepnesidir başka bir şey değil
ne yapacağı hiç belli olmaz.. güvenmiyorum ben bu adama..
yahu siyasetten hepiniz mi bi habersiniz anlamıyorum... akp nin en tehlikeli ismilerinden birisidir a.şener... partinin herşeyi bu kişlerdi.. a.şener,bülent arınç,mingir fırat vs.... tayyip sadece göstermelik bir başkan....parti içerisinde belki en az etkili isim.... a.şenerin yeni parti kurması sadece bir taktik....kuracağı partide barajı geçer.... bu sefer meclisin %60 ını değil %80 ini kontrol ederler.... sadece birileri akp çatısı altından girer birileri x parti birileri y parti... insanları medyadan izleyip değerlendirmeyin...azıcık araştırın kim kim miş..... ayrıca şener olsun arınç olsun bu insanlar o kadarda etkisiz değil.. bir sürü cemaat var bunların desteği kimse sanıyosunuz... tayyibe mi abdullah güle mi ???