Var ya tek kelimeyle süpersiniz... Hayatımda ilk kez süpriz doğumgünü partim oldu ve milleti görene kadar en ufak bir şüphe bile duymadım. Ne güzel serhat sinan ben dertleşçektik Şok oldum ve uzun süre kendime gelemedim. Çok profesyonel çalışılmış tebrik ederim. İnsanın bu kadar çok sevilmesi güzel bir şeymiş yaa. Çok duygulandım. Beni seven herkes oradaydı. Seven ama gelemediği için üzülen arkadaşlar da var tabi. ( Ebru sen dahil değilsin tabi bu iki kategoriyede ) Gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler. Uzun süre sonra ilk kez mutlu olduğumu hissettim bu gece. Yüzümü güldürdünüz. Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar. İyi ki varsınız... dipnot: Ah bi de mangalı yakabilseydik... ***Gelenler:*** whisper cure-shot zedin qwerty ozlm_reamon tifosi unfaithful KarGoManiA VaSSago msinanh LaCHo zanyzeynep pinky YARATIK joker Frostorm zac_i_e DeCCaL Chayenne MeZSİTEMİZDE MSN&MAİL ADRESİ VERMEK YASAKTIR!RKSİTEMİZDE MSN&MAİL ADRESİ VERMEK YASAKTIR!BuL Gothickan ***EMİ*** TOplam : 22 Kişi Geldi :) ... Leman'daki kutlamadan sonra 9 kişi Gece Yarısında 01:30 Nuribey Piknik Alanına gidildi...Yaklaşık 03:30 ' da Mangalı yakıp 2 Kilo Köfteyi Kalan 7 Kişi Afiyetle Yedik ... *KarGoManiA* Not: Mangalı uzun uğraşlar sonucu yaktık!
ya 19 kişiden bir tek benim rumuzum mu yanlış yazılır alacağın olsun serhat (: sinan cure-shot barny mangalı yaktık fotosunu da çektik (:
Biz de çorba içtik ezilmeyelim diye. o kararlılığınızla romayı bile yakardınız abi
aga caner çok pis bozdu kendini adak adadı adam
galiba çözülmeye başladım
Abi HAla üşüyorum.. gEce 1 buçuktan 4 e kadar MÖangal Başındaydık Ama Yedik Köfteleri Holey be ... Herkes ABİ YA YAKAMAZSAK NE YAZACAZ FORUMA falan diyordu ama azmettik Yaktık.. ha Tabi Mangalı söndürdünüz mü diyeceksiniz... Doğal Yöntemler Genç Nesil için birebir...İşedik Söndürdük
iii ki doğdun evren...manyak bi geceydi... abi mangalı iii yaktınız bea...öle alev alevdiki mangalı görmek için telefonun ısığını kullanan arkadaslar vardı... abi mayıs ayına kadar butun doğum günü kutlamalarını iptal edioruz...mayısa kadar mangal yakmak yada yakamamak yasak...
mangal falan hea ohh lan ben bi erken kalktım millet mangal yakmış ( ya da yakamamış : ) doğum günü güzeldi hakketten evren e sürpriz oldu baya şaşırdı hehe yalnız yeni gelen üyelerle tanışamadık gerçi beni tanırlar ama :P yalnız uzun zamandır sinanı görmüydum ilk defa orda gördüm hiçbişi değişmemiş hala benden laf yiyo arkadaş
yeaap güseldi.. tekrar dğum gününkutlu olsun ewrencim biz de senii çookh sewiyoruz... :P efeet mangal macerasının üstesinden de gelinmiş tebrik ediyorum sizi :mrgreen:
ewet cok eğlenceli bi geceydi ilerleyen saatlerde fatihle ortak noktalar bulup cevirdiğimiz geyikte manyaqtı bu arada tekrar öpüorum barnycimi bundan sonraki bütün doğum günleri hatta bütün hayatı böle dostlarıyla geçsin amin