OguKampus & OguForumu oLarak baLIk Yemeye gidiyoruz Arkadaşlar... "DALYAN BALIK LOKANTASI" diye güzeL Ve Hoş bi yer Keşfettik :) ... İstanbuldaki Balık Lokantalar kadar güzel olmasada porsuğun kıyısında güzel bir mekan... 19:00 Gibi Adalar migros önünde buluşulacaktır... Balık + içecek = 6 YTL ... Salatalar(Çoban salata tarzı) ve mezeler(Çemen falan) lokantanın ikramı olacak.Mekanın iç kısmı bi 40 kişi alır , Hava iyi olursada porsuğun kenarına oturacağız yani balkon gibi bi yere... RESİMLER TEMSİLİDİR...AMA BUNLARA ÇOK BENZİYOR ÖYLE Bİ GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE KOYDUM.... Not:Yer ayIrtILacaĞI için Kesin OLmayanI Listeye eKLemeyeLim Lokantayada Mahçup Duruma düşmeyeLim , O yüzden Kesin veya Kesin değil deyiverin Lütfen... MEKANDA İÇKİ BULUNMUYOR...Lokantadan Sonrada Lemana gidilecektir isteyenler onada katılabilir :) ... Özellikle Yeni-eski TÜM Üyelerimizin katılımını bekliyoruz... GeLenLer: 1-KarGoManiA 2-ESHQUIYA 3-Goopher 4-barny 5-Zedin 6-Gece 7-yukes26 8-pinky 9- zanyzeynep 10-buky(bukalemun) 11-sharky 12-BornFor666 13-whisper 14-kaktüs 15-behçet 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22-
ya abijim sen naptın böle beaaaa balık dedin rakı dedin içim bi güzel oldu be yau bi bitsin bakalım sınavlar da geliriz inşallah
aslında olabiler.ben yarın kesin bişi derim ;)
valla ben gelirim kardes raki dedin balik dedin vizeler sonrasi ilac dedin
ben gelir ekleyiniz please
burdayım yaz..
şimdilik param yok :( ama olusa gelirim ben de sonradan haber veririrm :)
maddi durumlar nedeniyle geçici olarak servis dışıyım, diğer toplanmaya gelirim inşallah...
toplanma.. :):):) hee herkesin elinde bir top olcak bulusmalarda.. Toplanma ne ya.. Bulusma de barii..
çoktan yazılmışım bile :P
balık olarak ne var alabalık mı sadece.... Cinekop varsa ben ondan istiyom..