DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN O Bir Yakışıklı O Bir Bay Karizma O Bir Uluslar arası Çapkın O Biricik Adminimiz canım benim iyiki doğdun.nice mutlu senelere.iyiki varsın.seni çooook seviyorum. (söylenecek çok şey var ama şımarırsın sonra yeter)
doğum günün kutlu mutlu sevdiklerinle olsun abi
vay evrenim barnnycim....seni en çok uğraştıran adam benimdir...Nice yaşlara barnyicim....Daha çok uğraşcan benlen ... doum günün kutlu olsun =)) yakışıklı karizmatik centilmen vs vs vs....daha sayamadığım bir sürü şey bu adamda.... =)
doum günün kutlu olsun barny
nice yıllara
evren canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim :) canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun barnycim azmı nöbetçilik yaptık forumda sabahlara kadar fasıl köşelerinde dertleştik moderatörlük yaptık :P yıllar geçip gitmeye başladı... herşey gönlünce olsun evrencim hep mutlu olman dileğimle tekrar iiki doğdun :)))))
ulen yinemi sen doğdun arkadaş.. geçen sene maymun olmuştuk bu adamı süpriz doğum günü partisin için çaktırmadan lemana götürürken... doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu bol at yarışı kazanclı nice yaşlara...
nice yıllaraaa.......
canımmm:))) beraberr neicee nicee seneleeree İnşŞŞ ..iikii doğDUnnnn seni çoKK sevİORMMM!!
nice mutlu senelere abiiiiiiiiiii
Mutlu yıllar Evren..Durmak yok kaleciliğe devam