01 - Bizden Geçti 02 - Açılmayan Kavanoz 03 - Ben Yaptım 04 - Hayatımın Yalancısı 05 - Karanlıkta 06 - Kimsecikler 07 - Şimdi Git 08 - Yak Işıkları İhbar edin beni, ben düşlerimi öldürdüm.. Ne sorular var şimdi, Ne düşünceler Düşünce Karanlığın ortasında ki yokluğa.. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Şifre : vaSSago
Grubun Tarzı Nedir?
alternatif die biliyom ben..
izmir de sılence barda çıkıyorlar... çok sevdiğim bir gruptur kendıleri.. bıtmek tükenmek bılmeyen enerjılerıyle..çok tesekkürler..
yak ışıkları süper bi şarkı
ben beğendim ..şarkıalr güsel ... tesekkürler....
Çoğu kişinin bilmemesine rağmen yaptıkları güzel müzikle parlayan bir grup sözleri iyi dinleyin... Alternatif rock müzikleri var... yani çoğunluğa hitap edebilecek bir tarz ben sevdim iyi dinlemeler ... Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Gördün mü ne kadar iğrenç olabilirim Kördüğüm bu bırak kendim çözebilirim Yenilmiyorum hayır sadece susuyorum Cümlelerim eskiyor sadece susuyorum Kırıldın mı? Ölmekten daha beteri varmış Cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış Kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum Atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim Ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum Hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver
Bayılırım amatörlere :) Teşekkürler Gizemcim
teşekkürler güselmiş (=