Esogu , Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrencileri Web Sitesi Ogü Öğrenci,Ogu Öğrenci,Eskişehir Öğrenci,Eskişehir Apart,Eskişehir Müzik,Eskişehir 222,Eskişehir Ares,Eskişehir Amatör
Benn Hills-Prenses Masako
A Hey Hey Hey
Yönetici Grubu| Şifre Destek| Hakkımızda

2008 Girişli Esogü Öğrencileri! Cehenneme Hoşgeldiniz :)
2008 Girişli Esogü Öğrencileri! Cehenneme Hoşgeldiniz :)-

Yeni mesajlar

Forum » Edebiyat » Bir Kitap » Benn Hills-Prenses Masako

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Yazar Mesaj
s.e.d.e.f
Fotoğraf & Resim Köşesi

sedefotonik :)

Bölüm: Diğer
Üni. Giris Yılı: 2004

08 Haz 2008 10:43 pm >> MesajBenn Hills-Prenses Masako

Bir Peri masalı gibi başlayan ancak bir trajediye dönüşen bir öykü Prenses Masako…Her iki tarafın da zarar göreceği, ama kimsenin bu sondan kaçamayacağı,
Doğu'ya özgü bir Charles ve Diana öyküsü…Yetenekli bir kadının, aşkıyla yanıp tutuştuğu bir prensle evlenmek uğruna kariyerini feda edişinin, ancak Japonya'nın tarihi imparatorluk sarayında yaşamanın baskısına uyum sağlayamayışının öyküsü…
Prenses Masako'da Japon imparatoru ve ailesine gösterilen derin saygı nedeniyle hiçbir zaman gündeme taşınmamış birçok sorunun yanıtını bulacaksınız.

------------------------------------------------------

s.e.d.e.f'ten ;güzel bir kitap olduğunu ve bu tarz romanları sevenlerin bu kitabı severek okuyacaklarını düşünüyorum.

Yazar: Benn Hills
Yayınevi:Doğan Kitap

ÜYE İMZASI
-----
s.e.d.e.f:OguForumu Üye Bilgileri 
  Üye Yorumları   Kayıt: 19.10.2006  Mesaj: 9329   Başlık: 755   24537 ForumPuan

Çevrimdışı Tüm çalışmalarını göster  

Yazar Mesaj
rb.hood
Uyarı : 1
Biraz daha kassa admini Geççek üye

sınıfsız toplumun basit insanı

13 Haz 2008 12:28 am >> Mesaj

kitabı aldım başlarda sıkıcı geleceğini bile düşünmüştüm ama biranda kendimi kaptırdım bitti.
kitap ı japonyadaki dönemle iyi bir şekilde bağdaştırmış.

ÜYE İMZASI
-----
rb.hood:OguForumu Üye Bilgileri 
  Üye Yorumları   Kayıt: 24.01.2008  Mesaj: 5584   Başlık: 1152   34638 ForumPuan

Çevrimdışı Tüm çalışmalarını göster  

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder

Forum » Edebiyat » Bir Kitap » Benn Hills-Prenses Masako 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) 

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz ee benn..(: eLem 2007y Yılı 45
17 Ekm 2007 05:03 pm