ewet oncelıkle katılımcı arkadaslara tesekkurler cok eglendık bayda guzledı katılanlar : 1)gece 2)erol 3)ciwciw 4)mor 5)goopher 6)gumrah 7)cartman666 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız fotolar bıraz dandık ama napalım bızım telefon ancak bole cekıo :P:P ben erol ve gece ayrıldık dıgerlerı daha oturuodu :)
abi superdi yawwww mükemmel geçti yaww
waaay baaaah :P ii eğlenmişsinizz... :P böhüüww ben bizim "bizim masaa demek istioruum öslediim bizim masayııı " :wink:
adınıza sevindim ne güzel eğlenmişsinizdir :wink: aah batı yakası aah yaktın beni ben seviom orayı yaa... ama sanırım çalan kişi deişmiş ... şimdi piyano falan varmış galiba duyduğuma göre ... vede imkansız aşkıda çalabiliomuş :(
afiyet oldu mu bare ? :P
bende şimdi geLdim ewe waLLa güzeLdi şarkıLar beni biraz kötü yaptı ama neyse agLarım biraz :P
eheheu hayırlı olsun :P hiç haber yok **** bizde dışarda elendik ben berker bora ewren cihan onur yaaaaaa sora dan bi ara nesli zeynep özlem wardı :P
bende simdi geldim eve hemen actim bilgisayari.eglendik ictik güzeldi valla flasimiz.erol carty gece kalktiktan sonra kivir kivir oynadim eglendik kafa dagittik güzeldi.saolun arkidisler böle bi flas yaptiginiz icin...
waay baaah eğlenen eğleneneee... ii bakaaam eğlenin gençliikk :P