kımse gelmedı yazık oldu sagolsun bı kac arkadas ugradı ama 4 kısıde kaldk :( Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
flaş bi buluşmaya göre gayet güsel olmuş bence
içtik güzelleştikplay stationda ggg yi iplere astım biz hala iççioz
ohhh afıyet olsun ama benım keyfım kactı ya otodragtakı kazanın goruntulerını ızleyınce :(:(
abi ben maç isliodum uradım devre arsında yanınıza ama kimse yok mu dedinis onu bile anlamadan gittinis boşdum yani gelmek istiodum zaten rakı devirmişsiniz gördüüm kadarıyla ama bidakine inş :wink:
vay vay önce heraya gidip sonrada rakı sofrasımı kurdunuz :P mezelerde süper duruo hee valla bugün odamla uğraştım .. sonrada yorıldum bi film izliim dedim o arada geçti bu vukuatlar ... ben topic açtım valla tuttum sözümü .... tüh görkem bile gelmiş :(
afiet olsun herkese.. resimler çok güzel gerçekten...:)
BUGUN BİZDE FALASH GRİŞİMDE BULUNDUK FATİH ARAKDASIMIZA VE SONUÇ FATİH FALAŞ OLDU... RESİM KOYAMIYORUZ... RTÜK ENGELİ MEVCUT..
abı burda olsaydım gelrdım ben de yaaa :(
fotolar güzel çıkmış...güzel yorum dimi...:)
HABERİM YOKTU NE YAZAIKKİ :(