Ocelıkle sıte sakınlerıne ohooo baslıkı altında yazmıs olduum yazıya werdıklerı tepkıden dolayı tesekkur ederım (adım hakan) ve bı konuda derın uzuntumu bıldırmek ıstıorum SERHAT bını bana nasıl yaparsın serhatla ben rapor alma teknıgı dersını beraber alıoz ve kendısı bana bu gun sunu olmayacaını solemıstı bende kendısıne ınandım aama bugun hoca odewlerı ıstedı yanı sunu yapmamızı pekı ya ben ne yaptım tabıkı hıc neden cunku serhata guwendım konuya asına olan alper dun aksamkı derın uzuntumden benı anlar we kendısıne yardım cabalarından oturu tesekkur edıorum ama netıcede 12 puan az kalsın gıdıodu allahtan hocanın bılgısayarı bozulduda sunudan kurtulduk serhat sana teesuf ederım sana guwenmıstım :)
ehehe...klavuzu karga olanin... bu sana ders olsun...
emınım serhatın bı art nıyetı yoktur dı mı ?
walla bilemem ondan hersey beklenir...
walla yasadıım gergınlıın haddı hesabı yok ya ılk odewdı 12 puandı cok zor durumda kaldım bıde gıtttım mal gıbı hocaya ben yapmadım dedım nıe dedı sustum serhatı ele wermedım bole bole demedım :)
VAH VAH YAZIK SANA!! AMA SERHATI DAHA YENİ TANIDIM İİ ÇOCUĞA BENZİO BEE..
o zaman daha tanıman lasım serhatı o kesin unutmuştur merak edilecek bişi yok yani.. :P
VaY beee..NeLer Denmiş ArKamdan...VaLLa hELAL Olsun Yani... BiLsem Der miyim..Bak BeNdde yaPMaDIm Baştan bilSem YapaRDIm... bi DAha bişEy sorma O zmn Kardeşim...
Bu anınla ilgili resim varsa koysana Haznedar ?
bu eskı defterlerı acmak ıstemıom no comment bence sende kurcalama bu konuyu