merhaba arkadaşlar, ben aytaç. makina mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. memleket yarı eskişehir yarı t.dağ(melezim)... arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradayım,pişman olacağımı sanmıyorum.
aramıza hoşgeldin... :P:P kesinlikle pişman olmayacaksıın....aksine bi süre sonra sende forumumuz bağımlılık yapacaak :P bol bol aktif günleerr.........
hoşgeldin makinacı kardeşim.. avatar hoşmuşş hehehehe
sLm Aytaç HoşgELdin AraMIza..Kim Önerdi Forumu sana? ARaMIza HOŞGELDİN
sağ olun arkadaşlar; bu arada itiraf ediyorum forumu kırım önerdi... vallam nick'ini unuttum :) umarım bu forumda tıkanmalar,kilitlenmeler olmaz.forum akıp gitsin,saymasın yerinde de. ve kopsun sahte ruhlar bedenimizden yalansız ve sade biz olalım forumda. sanıyorum ki güzel muhabbetler yakın,hemide çok yakın...
ouwwww ne dion seennn yaaa...bu forumm varyaaaa bağımlılık yaparrr aklın hayalin dururr misal bennn eve gelir gelmez üstümü başımı değiştirmeden bilg_i açarım hemmen üstümdeki başımdakileri oraya buraya atar ve forumuma girerim...soraaa saatlerce kalkmam..arada bi çişim gelince bide acıkınca kalkıom koşup hemmen geri geliom..o yuzden dersler .ok gibi oldu
KıRIm dediğin bizim Kuzen Ya ;) ...Pezvnke sELam sÖYLe MaçTa sçTI O gün... Neyse Şair Ruhunu Gördük..SizLERDEn Köşesine bikAç şiir AtIverde RaKIMIZI YUdumLayaLIm abe :P
hosşgeldin aramıza. Yahu forum makinacıdan geçilmiyo be... Ben en iyisi İİBF yi örgütliyim de forumda bi İİBF enflasyonu yaşatalım Foruma girerken dikkat et fazla bağlanma okul uzayabilir. Bizzat benim 5 ken 6 olacak gibi
aleyküm selam, valla arkadaşlar ben şimdi burada yeniyim size bişey sormak istiom ben foruma bi oyun koyacağım.(gerçi başka bi forumdan çalıntı olacak ama :) ) baktım göremedim forumda oyun=o mu bu mu diye bişey...? bi de nereye açacağım bana akıl verirseniz sevinirim... ve açtıktan sonra da beklerim zevkli bişeydir...
geyik bölümüne açabilirsin arkadasım en uygun yer orası sanırım.. Pano Ana Sayfası » Nokta Kafe » Geyiq