8) Merhaba ArkaDAşLAr SErHat ın TavsiYeLeri , kendi KArarım İLe aranızZda yım. BiziM ÜNi GenÇLerinin bu ŞEkiLde SiteLEri Yok sizLeri TEbrik ETtim .. ELlerinize SAğLık ; ) =D> =D> =D> ErGün YıLmaz 06.16.1986,Erzincan istanbuL-ÇanakkaLe ÇanakkaLe OnseKiz MArT ÜniVErsiteSi MAtematiK ..... 8)
Ergün OLumSeN nE zmnDIr Benim YaZI stiLini ÇaLdIn Haydaa ... BaK BuraLarDA bi Ben bÖLe YazabiLirm ;) .. Hadi Bakiim AraMIza HoşgeLdin KarDeşim...Buraya HerKes taKILabiLir hiç Merak Etme Sen... Abinin Esk.e KargO KonserinE GELdiği günLeR FLnn Offff..Ne günLeRdi Yaa!!!!şimdi HaTIrLaDImda :( ... iyiydik be OLum.. HeLe istAnBULdaki 13 SaatLik AyAKTa KoNser izLeme COŞma aNIMIz ... Baya bişEy YaşadIK Haa inŞ Daha iyileride OLur... aRaMIza HoşgeLdin...
welcome .... :P
hoşgelmişsin sende
hoşgeldin kardeş...
hoşgeldin kardeş..
hoşgelmişsin ergün... artık çanakkale gezisi yaparsak çanakkale temsilcimiz halleder herşeyi.. :)
hoşşşşşşgeldin......
aramıza hoşgeldiin........... :P
Hoşgeldinnnnnnnn.........
HoşBuLdum ARkADaşLAr... SerHat O GÜnLEr Çok GüzELdi , ŞimDİ ÖzLEnen GünLer OLdu.... ( Yazı StiLi değiŞtiRiRim amA Bu '' L '' haRfiNin KüçüK OLmasınA daYAnamıYORum : ) ) TemsiL için ELimden GeLEni yapaRım. ;)