|
Yeni mesajlar
 |
|
| Yazar |
Mesaj |
Dinc
Dinc
YaLaN
|
|
| 17 Eyl 2008 07:41 pm >> | ESOGÜ tıp fak. öğrencileri için tanıtım programı hazırladı |
|
|
|
 |
|
 |
|
ESOGÜ TIP FAKÜLTESİ, YENİ ÖĞRENCİLERİNE ESKİŞEHİR’İ VE ESOGÜ’YÜ TANIMALARI İÇİN BİR HAFTA SÜRECEK PROGRAM HAZIRLADI
2008-2009 öğretim yılında 2008 ÖSS sonuçlarına göre, ESOGÜ Tıp Fakültesi’ni 136 öğrenci kazanmış olup bu öğrencilerden 11’i Eskişehir’den, kalan 125’i ise Türkiye’nin 29 ili dışında diğer tüm illerden ESOGÜ’yü tercih ederek Eskişehir’e gelmiş öğrencilerdir. Bu nedenle, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1. Sınıf öğrencilerine ESOGÜ’yü ve Eskişehir’i tanımaları ve daha çabuk uyum sağlayabilmeleri için bir dizi etkinlik düzenledi. “2008–2009 Öğretim Yılı İlk Hafta Etkinlikleri” adı altında planlanan etkinlikler 15 Eylül 2008 günü saat 08.30’da Tıp Fakültesi Merkezi Derslikler Binası 1. Sınıf Anfisi’nde ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zübeyir KILIÇ’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı ve aynı gün saat: 13.15’te ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Özkan ALATAŞ’ın yaptığı bilgilendirme toplantısı ile devam etti; daha sonra ESOGÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Tercan US, Prof.Dr. Ferruh YÜCEL ve Prof.Dr. İrfan DEĞİRMENCİ’nin birlikte yaptıkları “Tıp Müfredatı ve 1. Sınıf Ders Programının Tanıtımı” toplantısı sonrasında ”Patch Adams” isimli filmin gösterimi yapıldı.
15-19 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan programda, 16 Eylül 2008 günü saat 21.00’da Büyükşehir Belediyesi Opera Salonu’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ve Şef Ender SAKPINAR yönetiminde Keman Sanatçısı Cihat AŞKIN’ın solist olarak katılacağı konser, 17 Eylül 2008 günü saat 10.30’da ESOGÜ Prof Dr. Necla ÖZDEMİR Salonu’nda gerçekleşecek olan ”Beyaz Gömlek Giyme Töreni ve Genç Tıbbiyeli Andı’nın İçilmesi”, aynı gün saat 14.00’da Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerinin birlikte ESOGÜ Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenleyeceği “Eskişehir Tanıtım Gezisi”, yine aynı gün Odunpazarı Belediyesi’nin öğrencilere vereceği akşam yemeği ve 19 Eylül 2008 günü Tepebaşı Belediyesi’nin öğrencilere vereceği akşam yemeği de bulunuyor.
[/align]
|
 |
 |
 |
 |
|
ÜYE İMZASI |
-----
Dinc:OguForumu Üye Bilgileri
|
|