başlıktan da anlasılabilecegi gibi galiba inşaata geldim ama dogrusu öss maratonundan nasıl niçin ne zaman ve nerde başarılı cıktım bilmiyorum.korkularım var aklım bi karış havada.cogu zaman zıplayınca da uçarım.en sevdigim program dest-i izdivaç.esra erolu da cok seviyom.tanısalım mı canlarım?
hoşgeldin ilginç bir giriş olmuş
teşekkür ederim bu forumu okulumu ve kayıtta yardımcı olan teyzeyi cok seviyorum.
hoşgeldin bence kriptonlu
hoşgeldin... eğer kriptonluysa forumdan ilk erkek kriptonluyu bulduk demektirrrr yuppiiiiiiiiiiiiiii
kripton kıble tarafında mi bilmiyorum ama her türlü yoruma açıgım.insanlık icin bu en makûlüdür.
hoşgeldin arkadaş
inşaatçı işte bea,kafayı sıyırmasa nie gelsin inşaata,ankaranın dikmeninden mi aga ?
selam sana güzel kardeş.ciddi bir problemle boguşmaktayım.temsili resmimi aktaramıyorum siteye.siz güzel insanlara kalp parcalarına nüksedemiyorum.sürekli bir problem bir problem.canım sıkıldı.moralim de bozuldu.of da of.
galiba ben seni tanıyorum.evet dikmen ama gerisini geitrmene lüzum duymuyorum zira forum guzel insaları seviyorum. ben cihan resim koyacagım koyamıyorum.