lethal chupacabra ve delibaget yani forumun metalcileri ankarada keyif barda buluştuK...metal müzik eşliğinde 1.3 litrelik biralarla muhabbet ettiK daha sonra dürüm köfte yedik...sonrada solo barda bitirişi yaptık...elimizde yine büyük bardak biralar vardı tabi ilk bira ve köfteden sonra bu son birayı içmek zor oldu LETHAL Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız chupacabra Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız delibaget Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
hadi bakalım eğlendisenis ne güsellll
oguforumunun ankara ayağında gelişen olaylar bugünlük bu kadar ... şimdi izmirdeki muhabir arkadaşlara bağlanıyoruz :mrgreen:
yuhhhh... önce 1.3 bira sonra köfte sonra y ine bira... =D> metalci olasım geldi vallahi....
ehuehu...galiba izmirle bağlantı kesildi.tekrar döneceğiz izmire..zedin eskişehirde durumlar nasıl söz sende :mrgreen:
teşekkürler delibaget ... evet eskişehirdeki gelişmeleri aktarıyorum ... gururumuz esesimizin maçı vardı ... onun dışında whisper'la şehrin nabzını yokladık bugün ... akşam üstü kar yeniden kendini gösterdi fakat eskişehir halkına acıdığı için fazla yağmadı ... ben zedin ... oguforumu ... eskişehir ... ii akşamlar :mrgreen:
lan üç şişe maden suyu içtim hala hazmedemedim köfteleri......
abi ben acıktım ya....bana kızacan ama
ben geldim baya iyidi kofteden sonra gitmedi ama olsun guzeldi :
YUh ULan SEmerini Yediniz mi bizim EŞşein ... Abi SüpERsiniz vaLLa Hayat Budur Ya..mEtaLCiyiz ULan ROckÇIYIz ULan.. POPÇULAR DIŞARI ULan :P