Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Arkadaşlar 12 Ekim Pazar günü saat 15:00'da Es-Es Go-Kart'a gidiyoruz... Normalde 10 dksı 10 ytl iken , Bize 8 ytl ayrıca oluşturduğumuz gruplardan finale kalacak arkadaşlarımızdan Final Turu ücreti alınmayacaktır! Servis ücretimiz 2 ytl'dir(Gidiş-GeliŞ) Bu fiyatı alıpbedava Final için gerçekten çok uğraştık... 12 Ekim Pazar Polatkan Migros'ta görüşmek üzere... Etkinlik yaklaşık olarak 15:00'da başlayıp - 17:00 gibi bitecektir... Geleneksel 1. Go-Kart , hayırlı uğurlu olsun diyoruz :) ... Gelecekler(listeye ekli veya değil) başlık içinde Geliyorum diye belirtsinler lütfen Hakem :) Cartman666- Profesyonel Yarışcılarımızdan Milli Sporcumuz! Pilotlar :) qwerty tifosi AkR3P KarGoManiA alpes5 e1b9r0u3 kalihora86 bec_ronez GZM alev Anarchyst fearless_ Mr.Brooks NeSsLy eraysimsek msinanh Gothickan batuhan87 janny DMX Katzy ? Toplam=20-22 Pilot Tribün Ekibi ocemmm zac_i_e yukes joker guliss jorge Mr.Brooks+1 rb.hood GZM nOfi whisper Toplam:10 Tribüncü
uygun fiyata amigoluk yaparım
11 Ekim bana uymadı ,12 sinde olsa gelebılecektım ,tüh ya bile dedim .. iyi eglenceler herkese..
ii eğlenceler...
Benim +1 im gelecek. Tabi izin varsa?
Katzy +1 'in eklendi... ayrıca MORKIZIM'da geliyor , tüm kızları geçecek
amigosuz olmaz
bende warım....
ben akşam üstü gellirim demiştim 15.00da gelememki akşam üstü olsun demiştim....
tribüne bi nOfi... şey PavLyuCheNkO ekleyiniz...