Yeni Üyeler Kendilerini Tanıtırken , Üniversite - Bölüm ve Yaşadıkları Şehirleri Belirtmelidirler...
Ogü'yü 2007'de Kazananlar Üstteki Menüden Forum Hakkında - Gruplar kısmına tıklayarak , Ogü'yü 2007'de Kazananlar Grubuna Üye Olabilir...
herkese selam ben ogüde okuyorum daha ilk senem hazırlıktayım tabi biraz fazla sıkıcı ama idare etmeye çalışıyoruz umarım forum anlattıkları kadar eğlencelidir ve kalıcı olabilirim
tabi ki elimden geldiğince gelmeye çalışırım hoşbuldum tekrar gerçekten sıcak bir ortama benziyor fakat bir konuda bana yardımcı olmanızı isteyeceğim avatarım için kb indirmem gerekiyor imageshacki anlayamadım acaba başka bir site bilen warsa yardımcı olabilecek war mı
tabi ki elimden geldiğince gelmeye çalışırım hoşbuldum tekrar gerçekten sıcak bir ortama benziyor fakat bir konuda bana yardımcı olmanızı isteyeceğim avatarım için kb indirmem gerekiyor imageshacki anlayamadım acaba başka bir site bilen warsa yardımcı olabilecek war mı
google dan türk bayragı avatarı koy bence hem boyutlarıda uygun hem ihtiyacımız var buna
reis bak şincik hazırlığın en güzel yanlarını sayayım sana..
1- Sadece ingilizce ders görüyorsun başka bir derdin yok ders olarak
2- Haftada çok fazla ders görmüyorsun
3- Gezip tozmaya rahat rahat vakit kalıyor
4- Baya bi uzun ders ekme şansın war 3 haftadan biraz fazla
daha sayarım bunlar başlıcaları..ben şahsen gezip tozmaktan (hazırlıktayken) kafamı kaldıramıyordum...ders mers yalandı yani..o yüzden hazırlık iyidir güzeldir ama sıkıcıdır...Geziceksin tozacaksın ne yapacaksan hazırlıkta yapacaksın...