selam arkadaşlar... Ben Mehmet.... Önerin ve Alpmedicanın ısrarlarına dayanamayarak, aranıza katılıyorum. Ben de mühendislik öğrencisiyim.okuldaki 5. senemde mühendislik eğitimimin ancak ortalarına gelebildm=) Ben de işler biraz ağar işler=) Size kendimden bahsedeyim, En Çok modayla ilgiliyim.(Cemil ipekci gibi değil)=) Daha sonra spor yapmayı çok sefiyorum, mühendislikten birçok arkadaşla okulun spor salonunu zapdetmiş durumdayız... fantastic filmleri çok sefiyorum ayrıca...(yüzüklerin efendisinin tüm repliklerini ezberledim(nedense?)..... Arabaları motorlar yine ilgi alanımda, bölümle de alakalı tabii buu.... Valla şimdilik bu kadar bi topik de görüşürüs artık...
aramıza bi kaportacı (makinacı) daha ktılmış millet hepinize hayırlı ola sana hoş gelmeler ola o neyse :p
Makinacıyız galiba.Fotodan tanıdım seni.iş güvenliği dersinde görmüştüm.Neyse welcome to club!!
aha işte bi kıdem sahibi insan daha hoşgeldin
Hoşgeldin memet ya imzayı bile gollum'dan atmış, sen delisin ya:) grsz artık buralardada!
hoşgeldiin aramızaaaa :P :P
selam kardeş hoşgeldin forumumuza....
çok teşekkürler arkadaşlarım [aa kaportacı dedi!!] hiç bir kaportacı benm kadar bakımlı olamaz arkadaşımm:p öner o terör örgütü bayraa diil, Ghana bayrağı, biliyosun zencileri severim ben.C'mon Nigga they'll beat us!!
heyyytttt bea kaportacıya bak.... :P olm hakkaten yafffff sen niye benzemion bakem hiç kaportacıya.... :P
daha 2. sınıfım o yüzden, mezun sınıf ilerledikçe makinacılar kıllanır, kaslanır, sesi kalınlaşır ok? =)
hehehehe bakacazzzzz..... :P