kimlik! bir sene sonra tekrar Eskişehir'de.15 Mayıs Perşembe günü saat 17:00 ' de kapalı spor salonunda bahar şenlikleri kapsamında konser verecektir...Katılımınızı bekliyoruz...
Kimlik! Grubu 2007 şubat ayında vokallerde Tayfun Sofuoğlu, gitarlarda Emre Çınar,davullarda Serkan Kahraman üçlüsüyle kuruldu. Bugüne kadar bir çok basçı ile çalışan grup bir süredir Ozan Anar ile çalışmaktadır. Grup 2007 baharında iki büyük organizasyonda yer aldı. Mayıs ayının ilk haftası Çankırı Belediyesi Gençlik Festivali’nde yaklaşık 1000 kişi önünde ilk büyük konserini verdi. Sonraki hafta 15 Mayısta Osmangazi Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde yaklaşık 500 kişilik bir kitleye hitap etti. Sonraları Ankara’da birkaç barda konserler verdi. 2007 Ağustos ayında dördü gruba ait birisi ise cover olan beş şarkılık bir promo albüm kaydetti. Çalışmalarını Kasım ayında dinleyicilerle paylaşan grup bu sayede dağıttığı promolarla sadece 2000 kişilik bir kitleye ulaştı. İnternetten ise grubun parçaları yaklaşık 1500 kişi tarafından indirildi. Albümden sonra bir Ankara Saklıkent Projesi olan Öğrenci günlerinde “Malt” grubunun alt grubu olarak gösterildi ancak organizasyon kuruluş tarafından ertelendi. Bu tarihten sonra grup Ankara’da Beer Park adlı mekanda bir ay süren bar programı yaparak kitlesini genişletmeye devam etti. Grup son olarak Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde bulunan Beycafe’de bir ay süren bir program yaptı ve şu aralar yeni besteler üzerinde çalıştığı için sürekli bir bar programı yapmıyor. Grubun aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu’nun geleneksel olarak düzenlediği Hürockfest 2008’de yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu ancak festival organizasyonunda yer alan problemlerden dolayı katılmaktan vazgeçtiler. Grup üyelerinden Emre Çınar ve Serkan Kahraman’ın 2006 Aralık Ayında ülke çapında düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü Cover Yarışması’nda yüz şarkı arasından ilk ona kalma başarısı gösteren bir coverları bulunuyor. Grup Türkçe şarkıları -tarzı fark etmeksizin- blues ve hard rock tarzında yorumluyor. Besteler ise yine bu soundta. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
Böyle birşey duyduğum için çok sevindim :) kimlik grubunu seyretmek güzel olacak ... Fakat anlamadığım Eskişehir'de birçok amatör grup varken neden 2 senedir Kimlik çıkıyor?
Bu sene aslında bunun için uğraşacaktım ama ayağımı kırdığım için uğraşamadım.Rektörlük ile görüştüğüm zaman ise geç kalınmıştı artık.Acilen Eskişehirden bir kaç grupla görüştüm onlardanda olumsuz cevap geldi.Son çare olarakta şehir dışından bir kaç grupla görüştüm.Ordanda bir tek Afyon'dan İkaz isimli grup kabul etti.Saat üç buçuk gibide onlar çıkacaklar.Bir de ESOGÜ de çıkmak için maddi şartlar biraz zorluyor.Ama seneye bir terslik olmazsa daha büyük,daha özenli ve daha güzel düşüncelerim var.En azından sadece bir günü rock günü olarak düzenlemek gibi.Hayırlısı olsun diyorum artık.Seneye umarım daha güzel şeyler olacak.
hobareyy tayfun adamım selamlar tekrar
Parçaları dinledin çok beğendim bu kadar beklemiyordum... Kimlik gerçekten iyi işler yapabilir :)
kalabalık gidelim destek olalım ünv. yönetimi bu ünv. de rock dinleyen bi kesim olduğunu görsün önümüzdeki senelerde bari bişiler olsun :S