:wink: hıms nerden başlıım ben önce serhattan başlıcam çünkü o benim için çok önemli!eşşekim o benim diğer fandan arkadaşım aynı zamanda bitanecik manyakım kargofanda tanışmıştık hala görüşürüz beni aranıza o monte etti;)bakalım sürekli burda olamıcam ama idare edin malum sınav kaosu içindeyim halen bu arada adım esra :lol: hehe kendimi tanıtmayı hep ihmal ederim ama zamanla tanırsınız az manyak diildik öteki fanda bakalım burda kimler var : sizde bana kendinizi tanıtın gerisi kolay aşkıı saol beni buraya monte ettiğin için :)
Hoşgeldin Esra Demek Serhat la KFC zamanından tanışıyonuz :mrgreen: OGÜ demisin hangi bölüm
heheeeeeeeee ben demedim ogüyü kendi çıktı çaktırma belki seneye gelirim ama anadoluya;)
kaç kurtar kendini..... umarım çok geç deildir... hayatının geri kalanını klavyeyle geçirmek istemiyosan kaç.... burdaki insanlar spper alışkanlık yaparlar... işte yine oluyo.... hoş geldin aramıza.....
:)kaçmama gerek yok buraya yapışıp kalıırdım bende kesin ama pcm yok artık orda burda sürünüorum kfcde de böle yapışıp kalmıştım hiç unutmam ayrı bi hastalık bu forumlar ben arada gelicem mecbur:Shoşbulduk;)
aramızaa hoşgeldiinn :P
eywallah dostum h.b
hosgelınn
sanada hoşbulduk:)
öle herkese sırayla hoşbulduk diceksen işin zor, ortaya bi hoşbulduk at herkes nasiplenir :) bu arada hoşgeldin