Saatler 23:30 u Gösteriyordu ki ... Maç Sonucu faketmez :) ... Şovumuz için KarŞI taKImdan Özür diLeriz... 4 Direkte paTLAYan Top ve 5 gOLLe OguForumu'nun YIkIcI ezici futbOLuna Dur diyemeyen bazI KardeşLerimiz işi papaza dökseLerde BiLeKLerimizin SIcaKLıĞI Yetti :) .. Tüm TAKIma Ve KarŞI taKIm eksi 2 ye Teşekkür ederiz... Tifosi kazukasias destroy goopher eshquiya unfaithful zac_i_e KarGoManiA Sunar... Takımımız süperdi arkadaşLar...Söke Söke aLdIk... Not: Biri Şov yapar biri bakar KIyamet bundan kopar ...
evet herkes anılarını buraya yazsın bakiim şahsen ben hasta olmama rağmen iyi oynadığımı düşünüyom dirtekten dönen bi kafam war başka da bişi yapmadım heralde defans haricinde... maçı sürekli önde götürdük bi ara bi beraaberlik oldu ama tecrübemizle maçı çevirdik... kaç gol attık kaç topumuz direkten döndü hatırlayamıyorum sayan warmı
Ya ÇoKÖzür diLerim YanLIş bir biLgi Verdim ArkadaŞLar...5 TOp Direkte paTLADI Dicektim hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> =D> =D> =D> =D> =D>
eferiimm leeemmm :mrgreen: tebrikleerrrrr =D> =D> =D>
#-o #-o #-o #-o olmadı serhat olmadı bunu yapmıcaktın :mrgreen:
gol yemedim tüm golleri kazım yedi
evet.. cok iyi oynadık.. cok pas yaptık.. ben mac basında fazla kostum, ondan 5 dakika yerde kıvrandım ama yine toparladım.. defansları cok yavastı, arkaya bıraktıkları topların hemen hepsine yetistim, benimde bir tane olmak uzere 5 top direkte patlattı.. bunların dordunun aynı noktaya carpması ilginctti.. bi pozisyonda yere defans omuz koydugu icin yere dustugumde hissetmemistim ama simdi baktıgımda omzum yuzulmus.. Yanıyo azcık ama mutluyuz gururluyuz.. mactan once iddaa girecek arkadasları mactan sonra goremedik bu arada.. :mrgreen:
BEn ihSana OLan 5 YTL yi Ödemiş OLdum ..Abi Oran Listesini bi Koyunda Görek.BizE OynayaNLar KazanDI ... ŞuÇaLIm ATIp direkte PaTLayan Varya Benim..OLsun VarSIn GOL OLmaSIn ŞOvsaL Yönü Yeterdi Bee Hepinizi GönüLDen tebrik Ediyorum abi ciddden Yani geyiğine değiL..O 2 insanoĞLuna Benim yüzümü Kara ÇIkarTMaDINIz =D> =D> =D> =D>
kalecimiz tifosi ag ordu kaleye.. kazım ve dayımız defanstan su gecirmedi.. kanattan bilal ve fatih ruzgar gibi esti.. ileride zac artistige kacmasa 10 gol atardı.. serhat zaten 4 gol attı.. Takım iyiydi ya..
evrenin yoruma bak bee :P gemiş olsun hepinize ... zafer yolunda alınan yaralar bişidiiirr (lem güzel bi söz sölücektim onunda sonunu getiremedim :( )