annatım bakalım neler yaşadınız......
heheheh ben anlatiiim mi hayalimdeki paintball oyununu
wallaa yazın bir an öncee meraklandıım yahuu :mrgreen:
wala bi ben geldim heral ama ben yazmaım herkes kendi yassın assdece şunu deim 150-200 atışdan bi tane bile isabet ettiremedim :mrgreen: ama iyi silah tüfek kullanırım yani o başka bu başka
abi ilk önce organizasyon için tekrar tekrar kutluyorum seni.... çakılı defans oynadım. Zaten makbulu budur uzaktan çalıştık. Bizim grup (yabuzun grubu) ilk maçı izlerken diğer karşımıza geçecekler sürekli atlayıp zıplıyorlardı. Sanırım hazırlık yapıyolardı Dediğim gibi Diğer iki takım hakemler arkamda Tirübün yaptılar beni kesiyolardı. :( Hakemi 6 kez vurmayı becerdiniz helal olsun size. Beni vuramadınız yine helal olsun yukes senle kalıplarımız yaklaşık aynıymış üstündeki zımbırtı biraz daha zor oldu :( zaten vurmaman normal toplar aynı hizada ve aynı yere doğru gitmiyolardı yamuktular
AbileR süperdi bi YazamADIm.. BEnim Net Kopup Duruyorda :( ... Offf Offf Ne güsELdi Yaaa... Ben ÇoK seriydim şu 3. gaLibiyette NasIda atLaDIm hehe
Aaaaaa en önemli şeyi unuttuk hakemin sigarasından vuran arkadaşımızı... Hakem bayağı bi söylenmişti sigara parasını istiyodu ama insan bütün bir sigara paketini yamultur mu yaaa?
ve benim o deneme atışım ya nası oldu ben hala anlayabilmiş değilim ya abi 1 metre yok ama ben önümde bisürü engellere rağmen 50 metre ilerisini nası vurdum nası dekgetirdim annamadım ya
yetenek diyoz başka bişey demiyoz peki madem o kadar ileriyi vurdun şu 150 200 den de birini vursaydın ya yoksa sen sen sen sen, casusmuydun?
CasusLUk VaR Tabi Yusufta ÇakTIrMaYINIz