İyi ki doğdun eren..Nice mutlu seneler.. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız resimlerin tamamı için Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
hehe iyi eğlenmişiz adaşımda eğlenmiştir işalla
çok saol merwe baya ii geçti ya fotolar süper kaçıncıya sölüorum bilmiorum ama iiki doğdun iiiki warsın seni sewiorum
daha çok resim yokmuydu? tek çeklien resimler onlar nerde?
evet benim klas fotolarım vardı..
gelen gelemeyen heRkese teşekküR edeRim güzel biR gündü eğlendik geRçekten. biR dahaki doğum günümde hüR geneRal alacağım inşallah. daha da güzel geçecek. hemde aşkımda kaRım olmaya adım atmış olacak :) bende seni sevioRm bitanem. iyiki vaRsın. 4 yaşına bastım 3. yaşım bitti. aşkım ben seninle doğdum. asıl doğum günüm seni tanıdım gündüR. 19 eylül
Kardeşim :) .. Resimler güzelmiş :) ... Cıvıl Cıvıl...
iyi ki doğdun syncapp .. nice senelere .. bende gelecektim ama :( gelemedim .. eğlenmişsiniz .. sevindimm.. tekrar doğum günün kutlu olsun .. hep sevdiklerinle ol inşallah
keşke hep sevdikleRimle olsam sedef. tam 12 ay sonRa olucam meRak etme saol kutlaman için. sende gelseydin keşke. nie gelemedin?