Arkadaşlar bugünkü tiyatro nasıldı? Açıkçası ben tiyotroyu öyle aman aman beğenmedim ama muhabbet çok kıyaktı Zaten arabayı itme olayı ayrı bi olaydı yakında resimleri gelir.....
ben beğendim ya.bence güzeldi.özellikle birkaç sahne gayet iyiydi.özellikle 2 kız oyuncu çok iyiydi.
of ya tam eve geldik araba kaldı otobus duragının onunde yunusemre caddesinin girisindeki durakta bide ordan ittik busuru cok sozvduk valla arabaya
Abi valla yazık size ya neyse vardınızya buna şükür...
bu arada tiyatroya yorum yapmayı unutmusum fena degildi guzel sahneler vardı ama erkekler cok takılıdı sanki
ben sevdim vallahi oyuna... yapımda ve yayımda emeği geçen herkeze burdan teşekkür ederim... (resimler bugece albümdeki yerini alacak... araba üstündeki yazılardan oyun içinde bangır bangır flaş patlatıp çektiğimiz fotolara kadar hepsi bugece... :))
o ayrı ya... EMEĞE SAYGI
oyun fena değildi... emeği geçenlere teşekkürler.... sınawdan sonra buuzz gibiii bir hawayla karşılaştıım donmak üzereyken kendimi noktaya attım we karşımda canım forum üyelerimi gördüm mutlu oldum :mrgreen: sonraaa tiyatro salonuna gittik yerlerimiz aldık oyunumuzu izledik... fotolar çekindik hem izlerken hem arada çoçuklar gibii şendik :P teşekkürleer :) arabayı bi yukarı bi aşağı iterlerken bizde bi yukaru bi aşağı doğru yürüdk durduk..senaryolar yazdık güldük eğlendik.. :P
ne yazıkki katılamadım. neyse bi dahakileRe aRtıkın. hemde aşkımnan geliRik
bi amatör gruba göre cok güzel bi oyundu kutluyorum tüm emeği gecenleri araba itme repliklerini de bekliyoruz arkadaşlar arada çok komik sözler vardı
oyun mu güzeldi bazı yerler biraz bayattı ama hoş olmuş oyuncu arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim .... bu arada asıl olay dışardaydı araba itme kısmı manyaqtı walla helal olsun makinacımıza çalıştırdı sonunda ama amma geyiq oldu yawwwwfffff çok güldük çok eğlendik