EVET arkadaşlar herkes tiyatroda ne yaptı ne etti anılarını buraya yazsın resim warsa eğer sonrada koyarız açıkçası ben çok eğlendim OYUN ÇOK GÜZELDİ ERDEM VE ARKADAŞLARI GERÇEKTEN MÜKEMMEL VE İZLENMEYE LAYIK BİR OYUN ÇIKARDI ama bir tramway olayımız warki dillere destan ee hepsini ben anlatmayım başkalarıda yazsın demi
Evettt. Oyun gerçekten güzeldii. Sıkılmadan izlenebilecek bir oyundu yani :) Tramvay olayına gelince, o olayın canlı şahitlerinden birisi de benim :) Ya bu tramvay kalkarken neden bi uyarı vermez ki değil mi Demet :) :) :) :)
yine bişimi yaptı whisper ?
sen hiç hiç oldunmu birden duruldunmu ........ BİRDEN YERE DÜŞTÜNMÜ SEEENNN DÜŞTÜNMÜ SEEENN
puhahahahah zannımca delilleri birleştirirsem demet tam tramway hareket ederken tutuncak bi yer bulamadı ve yere yapıştı demi??
yok canım düşmemiştir
çok güzeldi ya tiyotro.. gelen herkeze cok cok tesekkürler.. arasıra böle kültürel aktiviteler de yapmak lazım.. bu arada kekler cok güzeldi.. :)
Anıl senden iyi dedektif olur ya şıp die çözdün işi valla :):):)
ama detaylar yanlışşş mesela "yer" die tabir edilen detay yanlış. yer olsa daha mı iyi olurdu ne heheeee :):):):):):)
ya ne geyik yapıyonus bea... dedikodu yapmayın... siz tiyatroyu anlatsanıza hem....[-X walla arkadaşlar oyun süperdi... erdem zaten mükemmeldi bence... =D> ben içki masasındaki hallerine koptum... masaya bi oturdu 3 duble gitti... kendi masasındaki yetmedi diğer masaya dadandı... :lol: bi de... bi de... ben en son şeye çok üzüldüm... hizmetçi kızla evlenmedi gitti başkasıyla evlendi... :cry: işte erkek diilmi... hepsi aynı... :evil:
Ama o baştan beri başkasını sevmiyor muydu? onun için içmiyor muydu :) Erkeklere laf yok yanii :) Benim en çok koptuğum küfenin içine düşen komşu kadındı ya :):):) Arkadaş harbiden güzel canlandırdı karakterini. Tebrikler :):):):)
walla benim en çok koptuğum yer şuydu gitti 25 yaşında bi adama verdi gönlünü dedi eleman ama gönlünü kelimesini biras geç sööleyince ben krize girdim ki dejavu şahit abi ama manyak komediydi harbiden tiyatro tekrar izlermisin deseler evet derim yane o derece komik...