Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUNLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınızyeni yıla nasıl girerseniz bütün yılınız öyle geçer derler ... bakalım forum ahalisi nasıl girmiş yeni yıla ?? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir!!!Kayıt olmak için BURAYAyada giriş yapmak için BURAYA tıklayınız
valla bi baktım girmişiz haberim bile yok
ehuehu benim evde geçti walla hiç bi aktivitem yoktu.
walla ynılmıyosam bıramdan bır yudum ıcerken gırdım :)
Ben nevşehirdeydim ve bir komşumuz evimizin su bastığını söyledi.. Hemde yılbaşına 1 saat kala... Yani korkunç bir yıl başı geçirdik...
bolsulu olcak gibi o zaman
geçmiş olsun tarıkk :(
valla tarık kotu olmus uzuldum gecmiş olsun...
arkadaştaydım.. 3 kişi tv karşısında bira fıstık birgik işte:D
Forumdaydım. Elimde biram. Bir yandan forumdan bir yandan msn den mesajlaşarak girdim. Bütün sene öle de gider...
Aresteydim..30 YTL Bayıldım Doyasıya Zıpladım :) 3 Grup izledik...Herşey güzeldi...Deliye Hergün Bayram...
kuzenlerimle ve arkadaşlarımla PS kiralıdık sabaha kadar hatta şimdi bile oynamaya devam ediyoz başım ağrıyor öle işte