HehE dAhA Yeni GELdim ... iÇtik,PaSTa Yedik,MuabbET ETTik,1 kişiYdik,KeDiYuTaN,By'Dahi,msinanh DFa GELdiLer lisTedekiLeR dIŞINda ... HeRŞey GüzELdi...DaHa AnLATcAM BuyRUn
abii iyiydi güzeldi... yedik içtik eğlendik... gerisini gelmeyenler düşünsün....
valla çoookkkk teşekkür ederimmm....çok eğlendimmm...gelmeniz beni gerçekten çok mutlu ettiii...saolun arkadaşlar...pasta züperdi:D... bu arada endmuh,santos22 ve angel ...size ayrıca teşekkür ediyorum ..beni gerçekten çok mahçup ettinis :oops: gelmeniz yeter...ötesi yok yani... hepinize ayrı ayrı sevgilerimi iletiyorum ... yaw ağlayacam yaw...tutmayın beniii
wallaa hersey süperdii yaaa....acayiip güssel bi geceydiii...pasta da süperdiii :wink: İYİ kiii DoGdUUUnnn İYii Kiii WARsııNNN CANIIIM...
harbiden canım bugün bunu kaç kez dedim bilmiyorum ama İYKİ DOĞDUN ŞEKER... :P
HEhee...BaŞLaRda NEreyE GitCes SIKInTIsI OLdu tabee SOnRa LEman KüLtür'e gittik... BirAHi BirAVer MeYVe SULaRI DerKen 2 BİRA ÇAKTIM KENDİME GELDİM
iyiki dogdun zedin cim herşey gönlünce olsun bu arda yeni arkdaşalr tanıdım bakın benim sayemde endmuh da geldi neyse seninle tanışmakta güseldi whisper.... herkese teşekkürler kıs pastan süperdi ama erken kalkmak zorunda kalktık kusura bakma
canım elifimmm ;zedinimmmm... herşey gönlünce olsun tatlım.. daha nice nice mutlu ;başarılı ;sevdiklerinle beraber geçiçek seneler senle olsun canımmmm.... iiyiki geldim yaa ;iyikiii.... bu arada Santoss a da teşekkürler ilietilir burda .... valla meyve suyu da ;pasta da ;ortam da çok tatlıydııı herkese teşekkürler bu gece için.... elifimmmmmm... nice mutlu senelereeee....
idris olmasaydı daha güzel olabilirdi... elif bu güzel gece için çok teşekkürler... iyiki doğdun...iyiki aramızdasın... bu arada sölemessem çatlarım evrenin sirrtaki yapması çok güzeldi...
Evet arkadaşlar ortam çok güzeldi (Leman Kültürün havasızlığına rağmen :) ) Zedin doğum günün kutlu olsun tekrardan (asıl bugündü doğum günün o bakımdan sölüyom )Herşey çok güzeldi hepinize teşekkürler tekrar görüşmek üzere eyvallah
evet esas bugün doğum günüm benim...hadi bi daha buluşuos bugün :lol:
eet pazar oldu kutlayalım artık kutlu olsun dogum gunun.............